The Legacy of Music

Willie Nelson

Willie Nelson

Me and You

Het nieuwe Willie Nelson album: God’s Problem Child

Het nieuwe Willie Nelson album: God’s Problem Child

Op 28 april verschijnt het nieuwe Willie Nelson album God’s Problem Child. Het album bevat 13 gloednieuwe tracks, waarvan er zeven recentelijk door Nelson en zijn vaste producer Buddy Cannon zijn geschreven. God’s Problem Child is het eerste album met nieuw materiaal sinds het uitkomen van Willie Nelson’s Band Of Brothers in 2014. Op de door Jamey Johnson en Tony Joe White geschreven titeltrack wordt Nelson bijgestaan op zang door beide schrijvers en de onlangs overleden pop/rock legende Leon Russell. Het nummer zou zomaar de laatste opname van Leon Russell kunnen zijn.

Lees

Willie Nelson

Always on my mind

Classic Album: Willie Nelson’s Stardust

Classic Album: Willie Nelson’s Stardust

Willie Nelson heeft vandaag (29-04-2016) de respectabele leeftijd van 83 bereikt, in dezelfde maand waarin succesalbum Stardust 38 jaar bestaat. De outlaw countryman nam er in 1978 onverwacht een achttal pop standards voor op. Zou dat wel goed komen? En of! Stardust, inmiddels vijf keer platina in Amerika en zeven keer platina in Australië, is vorig jaar zelfs in de Grammy Hall Of Fame opgenomen.

Lees

Loretta Lynn

Lay Me Down (Duet with Willie Nelson)

Krasse knar Willie Nelson 82 jaar oud

Krasse knar Willie Nelson 82 jaar oud

Over de jaren heen heeft de paardenstaart en bandana dragende Willie Nelson vriendschap gesloten met kantonrechters en Amerikaanse belastingadviseurs, maar het is vooral de dierbare relatie met zijn fans (en, heel misschien, zijn hasj pijp – oh, en natuurlijk zijn muziek) die hem zo populair heeft gemaakt.

Lees