The Legacy of Music
Krasse knar Willie Nelson 82 jaar oud

Krasse knar Willie Nelson 82 jaar oud

29, April 2015

Over de jaren heen heeft de paardenstaart en bandana dragende Willie Nelson vriendschap gesloten met kantonrechters en Amerikaanse belastingadviseurs, maar het is vooral de dierbare relatie met zijn fans (en, heel misschien, zijn hasj pijp – oh, en natuurlijk zijn muziek) die hem zo populair heeft gemaakt.

 

 

Met meer dan 200 albums op zijn naam, een reeks aan films, TV shows en boeken, als ook zijn betrokkenheid bij het oprichten van restaurants, nachtclubs en het maken van ijsjes, heeft ie allesbehalve stilgezeten. Hij is vandaag 82 jaar oud geworden. Nelson blijft platen maken want begin juni komt er een nieuw album getiteld Django and Jimmie, dit keer een samenwerking met een andere legende: Merle Haggard. Dus, we heffen daarom het glas op een echte muzieklegende, de krasse Willie Nelson.

5 Hilarische en ook wijze uitspraken van de 82-jarige country held:

 

1. “You’ve heard that people with red hair have high tempers? It’s true in this case. My temper has always been something I’ve had to guard against. To smoke a little pot, it might be a little easier to control.”

2. “Most of the stuff I’ve read about me has been true.”

3. “One of the secrets to my sound is almost beyond explanation. My battered old Martin guitar, Trigger, has the greatest tone I’ve ever heard from a guitar.”

“Most of the stuff I’ve read about me has been true.”

4. “You could try to live monogamously. Good luck. There’s people who say thinking about cheating is just as bad as doing it, so if you start looking at it from that angle, they got us all.”

5. “I’m a country songwriter and we write cry-in-your-beer songs. That’s what we do. Something that you can slow dance.”

 

 

 

Reacties