The Legacy of Music
Win een Jeff Lynne’s ELO – Wembley Or Bust prijzenpakket!

Win een Jeff Lynne’s ELO – Wembley Or Bust prijzenpakket!

10, November 2017

Wembley Or Bust is een prachtige registratie van Jeff Lynne’s ELO’s concert in een bomvol Wembley Stadium op 24 juni 2016. De indrukwekkende muziek en dito beelden geven een goede impressie van een uitzonderlijke avond in het leven van de Rock & Roll Hall of Famer Lynne.

In Wembley Or Bust zijn we getuige van een waar spektakelstuk van Lynne en zijn muzikale compagnons, in het met 60.000 fans afgeladen Londense stadion. Alle toeters en bellen, en natuurlijk ruimteschepen mogen daarbij niet ontbreken. Maar nog belangrijker, er komen all-time ELO classics voorbij zoals “Mr. Blue Sky”, “Livin’ Thing”, “Evil Woman” en “All Over The World”, “Do Ya” van zijn dagen bij The Move, “Handle With Care” van de Traveling Wilburys, en “When I Was A Boy” van het recente ELO album Alone In The Universe. Wembley Or Bust is geregisseerd door Paul Dugdale.

Jeff Lynne’s ELO – Wembley Or Bust verschijnt op 17 november op 2CD, 2CD/DVD, 2CD/Blu-ray en 3LP.

’It’s the best time I ever had in music… It is beyond anything I could have imagined’. Jeff Lynne, 2017.

Je kunt nu een Wembley Or Bust prijzenpakket winnen inclusief een exclusief tourshirt, de CD / DVD en de 3LP. Meedoen kan tot 17 november. Vul je gegevens hieronder in om mee te doen!